منظور از افزایش ترافیک وبسایت، یعنی مطالب وبسایت خوانده شده و به اشتراک گذاشته شود. اگر فکر میکنید مطالب یکتا و منحصر به فرد تولید میکنید ولی بازدیدکننده یا کاربری برای خواندن آن به وبسایت شما مراجعه نمیکند، این موضوع نشان میدهد که وبسایت شما به بهبود نیاز دارد. در این مقاله ۱۰ روش ساده برای افزایش ترافیک وبسایت را به شما آموزش میدهیم.
روشهای افزایش بازدید سایت
- ۱- تمرکز بر روی کلمات کلیدی طولانی (Focus on the long-tail)
- ۲- بهینهسازی مقالات (Optimize your articles)
- ۳- لینکسازی مطلوب (Favor link building)
- ۴- تولیدکردن محتوای با ارزش (Produce highly valuable content)
- ۵- واردکردن آدرس در امضاهای خودتان (Include URL in your signatures)
- ۶- پیداکردن مشارکتکنندگان و یکی شدن با آنها (Find contributors and be one)
- ۷- شروع یک انجمن (Start a forum)
- ۸- استفاده از مزایای رسانههای اجتماعی (Use all the benefits of social media)
- ۹- نشانهگذاری محتوا (Bookmark your content)
- ۱۰- ارائه یک سرویس یا محصول رایگان (Offer a free service or product)
- نتیجهگیری
۱- تمرکز بر روی کلمات کلیدی طولانی (Focus on the long-tail)
به عنوان یک تازهکار، رقابت با کلمات کلیدی رایج میتواند دشوار باشد چون رقبای شما ممکن است بر روی این کلمات کار کرده باشند. نوشتن مقالات متعدد در یک بخش خاص بسیار مهمتر از تلاش برای قرار گرفتن در موقعیتهای بسیار معمولی است. این موضوع باعث میشود چشمانداز کیفی را برای شما به ارمغان بیاورد و شما را به عنوان متخصص در یک حوزه خاص قرار دهد. علاوه بر این موضوع استفاده از کلمات کلیدی طولانی میتواند در جایگاه وبسایت شما نقش بسیار مهمی ایفا کند. برای انتخاب بهترین کلمات کلیدی میتوانید از ابزار KeywordTool استفاده نمایید.
۲- بهینهسازی مقالات (Optimize your articles)
بهینهسازی مقالات امری است که نباید فراموش شود! سه مورد که در بهینهسازی مقالات باید به آن توجه کرد مرتبط با متا بوده و در موتورهای جستجو از اهمیت به سزایی برخوردار هستند. این سه مورد عبارتند از: عنوان متا، توضیحات متا و برچسبهای کلیدی متا.
۳- لینکسازی مطلوب (Favor link building)
لینکسازی مطلوب یکی از مهمترین شاخصههای کلیدی سئوی خارجی (Off-page SEO) گوگل میباشد. این لینکها شامل منابعی است که شما به آنها اعتماد و اطمینان دارید و میدانید با لینکدادن به وبسایت شما در ارتقای آن نقش ویژهای ایفا میکنند. هر چه منابع شما قابل اطمینان و با کیفیت باشند، رتبه بهتری در موتورهای جستجو کسب خواهید کرد امّا یک نکته را مد نظر داشته باشید که گوگل را دور نزنید! لینکسازی جعلی مشمول جریمه خواهد بود!
۴- تولیدکردن محتوای با ارزش (Produce highly valuable content)
هر چه محتوای شما از کیفیت بالایی برخوردار باشد، وبسایت شما ارزش بیشتری خواهد داشت و بازدیدکنندگانتان برای خواندن مقالات بعدی شما، به وبسایتتان بازخواهند گشت. اگر یک شرکت هستید، یک بلاگ با مطالب ارزشمند و مرتبط با کسب و کارتان ایجاد کنید.
علاوه بر این موضوع، گوگل به محتوای تازه و کیفی پاداش میدهد. اگر به طور منظّم مطالب را در وبسایتتان منتشر کنید، رتبه شما بهتر میشود. همچنین مقالات با کیفیت در شبکههای اجتماعی میتوانند باز نشر شده و به اشتراک گذاشته شوند البته این موضوع با نحوه تأثیرگذاری عنوان مقاله شما مرتبط است.
۵- واردکردن آدرس در امضاهای خودتان (Include URL in your signatures)
این روش ساده امّا کارآمد است، سعی کنید آدرس مقالاتی که در وبسایتتان منتشر میکنید را در وبسایت دیگر یا انجمنهایی که نظر میدهید، استفاده کنید. مردم همیشه کنجکاو هستند که چه کسی با آنها صحبت میکند و این روش، یک روش رایگان و خوب برای دریافت ترافیک به وبسایت است.
۶- پیداکردن مشارکتکنندگان و یکی شدن با آنها (Find contributors and be one)
نظر متخصص قابل اعتماد است. متخصصان را متقاعد کنید تا در مقالات شما مشارکت داشته باشند. با این کار از افزایش میزان ترافیک وبسایتتان شگفت زده خواهید شد. در واقع کارشناسان افرادی هستند که قادر به نوشتن مطالب بسیار تخصصی میباشند و این مطالب میتواند مورد بازدید کاربران واقع شود.
در عین حال ، تخصص خود را به وب سایتهای مشهور ارائه دهید. اگر برای وبسایت معتبری مقالهای منتشر میکنید، این امر نه تنها به وبسایت شما ترافیک میبخشد بلکه شما را به عنوان یک متخصص در این حوزه معرفی میکند.
۷- شروع یک انجمن (Start a forum)
انجمن یک فرصت عالی است که بازدیدکنندگان میتوانند در آن سؤالات خود را مطرح کنند. این سؤالات که حتی ممکن است به آنها فکر نکرده باشید، میتوانند کلمات کلیدی طولانی شما را تغذیه کنند. با این کار زمان ماندن بر روی وبسایت شما افزایش و نرخ پرش کاهش خواهد یافت. همین موضوع به افزایش ترافیک وبسایت کمک میکند.
۸- استفاده از مزایای رسانههای اجتماعی (Use all the benefits of social media)
وقتی در نوشتههای خود درباره یک اینفلوئنسر صحبت میکنید یادتان نرود که آنها را با @ مورد توجه قرار داده و به آنها اشارهای داشته باشید. نیازی به گفتن ندارد که توییتر بهترین روش برای بهاشتراکگذاشتن مطالب شما و ایجاد جامعه متخصصان است.
از ابزارها و امکاناتی که شبکه اجتماعی فیسبوک در اختیارتان قرار میدهد غافل نشوید و پیوندهای وبسایت را در About، توضیحات عکس، نظرات و… به اشتراک بگذارید.
اوّلین شبکه اجتماعی ویدئویی یوتیوب است که بیشترین مخاطب و ترافیک را میتواند به وبسایت شما هدایت کند. در صورتی که محتوای ویدئویی دارید آن را در این شبکه بهاشتراک گذاشته و پیوندی از وبسایت خود را حتماً در فایل ویدئو و همچنین توضیحات ذکر کنید.
همچنین در شبکه اجتماعی Linkedin عضو شوید و مطالب وبسایت را آنجا هم منتشر کنید. این شبکه اجتماعی که بیشتر متخصصان دنیا در آن عضو هستند، میتواند به هدایت ترافیک به وبسایت شما کمک کند.
۹- نشانهگذاری محتوا (Bookmark your content)
نشانهگذاری اجتماعی، ابزاری عالی برای بدست آوردن ترافیک رایگان است. در صورت رعایت برخی از قوانین اساسی، سایتهای Digg ، Delicious یا Reddit میتوانند باعث ایجاد ترافیک زیادی شوند. این مقاله از Webconfs تمام نکاتی را که برای بهینهسازی مقاله خود برای نشانهگذاری نیاز دارید، ارائه میدهد.
۱۰- ارائه یک سرویس یا محصول رایگان (Offer a free service or product)
اگر محصولی یا سرویسی را به صورت رایگان ارائه دهید، بازدیدکنندگان به احتمال زیاد از وبسایت شما بازدید میکنند. محتوای ارزشمند برای جذب ترافیک بسیار عالی است امّا اگر همراه با یک سرویس رایگان باشند، به شما قدرت میبخشد چرا که بازدیدکنندگان تمایل دارند تا آن سرویس را آزمایش کنند. وقتی پیشنهاد شما با موفقیت روبرو شود، ترافیک وبسایت بیشتر شده و باعث میشود بازدیدکنندگان از صفحات دیگر هم بازدید کنند. به عنوان مثال، ما یک نسخه آزمایشی رایگان از ابزار سئو را در وبسایتمان منتشر میکنیم.
نتیجهگیری
در مقاله بالا، ۱۰ روش ساده برای افزایش ترافیک وبسایت بررسی و گفته شد. در صورتی که موارد بالا را انجام دهید، مطمئن باشید رتبه شما در گوگل افزایش یافته و در صفحات ابتدایی موتورهای جستجو برای کلمات کلیدی مورد نظرتان قرار خواهید گرفت و نرخ تبدیلتان (میزان تبدیل بازدیدکننده به مشتری) افزایش خواهد یافت.
منبع: OnCrawl
مقاله جالب و کاربردی بود 🙂